Gemeente Apeldoorn

Loolaan afgesloten vanwege herstelwerkzaamheden

Op 5, 6 en 7 september 2011 voert de gemeente herstelwerkzaamheden uit aan de Loolaan. Op een aantal plekken aan de Loolaan zijn de tegels tussen de rijbaan en de parkeerstrook beschadigd en losgeraakt.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is op 5 en 6 september de rijbaan naar het centrum afgesloten voor verkeer. Verkeer vanuit het centrum kan gebruik blijven maken van de Loolaan. Afhankelijk van de weersomstandigheden is op 7 september de gehele Loolaan afgesloten voor verkeer. Het wegdek van de Loolaan wordt dan voorzien van een beschermende laag. Deze moet de conditie en de weerstand van het asfalt verbeteren. Bij slecht weer worden deze werkzaamheden doorgeschoven naar een later datum.

Voor de parkeerstroken langs de Loolaan geldt tijdelijk een parkeerverbod. Deze gaat in op 5 september 7.00 uur en geldt tot en met 7 september 17.00 uur.

Woningen en bedrijven aan de Loolaan zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Bestemmingsverkeer wordt door verkeersregelaars begeleidt naar woning en bedrijf. De woningen aan de Hardonkhof zijn via de Moermanhof bereikbaar. Het overige verkeer wordt omgeleid via de Jachtlaan, John F. Kennedylaan, Sprengenweg, Badhuisweg en de Vosselmanstraat.

Einde persbericht




Gemeente Apeldoorn