Ingezonden persbericht


Persbericht

Terry Activiteitenbureau wordt Emmery Events & Productions

In het kader van de uitbreiding van haar dienstenpakket is het impresariaat Terry Activiteitenbureau gefuseerd en wordt de bedrijfsnaam per 1 september a.s. Emmery Events & Productions.

Terry Activiteitenbureau begon haar activiteiten 15 jaar geleden in het landelijke Drentse Ruinerwold. Het bureau was, naast reclame en public relations, gespecialiseerd in het adviseren van de juiste muziekkeuzes (artiesten en bands) voor uiteenlopende evenementen. Het vernieuwde bureau: Emmery Events & Productions heeft met name haar muzikale specialisaties danig uitgebreid. Aan het genre jazz (boogie woogie, blues, New Orleans, easy listening) zijn toegevoegd de genres pop (Seventies, Top 40, Nederlandstalig, Soul, Funk), Latin, Salsa, Fado, licht klassiek, salon muziek en Franse Chansons. Door veel ervaring met het organiseren van events en partijen en het boeken van musici, beschikt dit bureau over de vereiste kennis waardoor er inmiddels een lange lijst van tevreden klanten is opgebouwd. Mede door de inbreng van musicus Harry Emmery, die al 40 jaar in het vak zit, beschikt Emmery Events & Productions over veel goede contacten met professionele nationale en internationale (collega) musici. Bovendien organiseren zij met veel succes maandelijks concerten in De Koperen Hoogte in Zwolle en in Hotel-restaurant De Daaldersplaats in Sneek. Zij werken hier o.a. samen met Candy Dulfer, Joke Bruijs, Gerrie van der Klei, Louis van Dijk, Lisa Boray en Hans Dulfer en de uit USA afkomstige zanger Ken Ard. Maar in principe kan Emmery Events & Productions elke artiest boeken. Ook een Workshop 'Zang en Bewust spreken' speciaal voor bedrijven, behoren tot de mogelijkheden, alsmede een gevarieerd Kerstprogramma.

Nieuwe Uitstraling
Er is een geheel nieuwe huissstijl met een folder en een compilatie-Cd ontwikkeld. De website heeft tevens een nieuw uiterlijk gekregen, dit alles passend bij de sfeer van het vernieuwde muziekbureau. Het ruime aanbod bands en musici is geschikt voor bedrijfsfeesten, openingen, jubilea, festivals, diners maar ook voor bruiloften en recepties in de privé sfeer. Ondanks dat Emmery Events & Productions gevestigd is in Drenthe, werken zij landelijk. Indien nodig verzorgt dit bureau ook het licht en geluid tijdens optredens en werken zij desgewenst samen met een cateraar. Tevens adviseren zij bij de keuze voor een passende locatie. Voor de klant nemen zij desgewenst alles uit handen.




Ingezonden persbericht