Ingezonden persbericht


Een welkom huis voor iedereen!

Zeer succesvolle verkoop nieuwbouwproject Londenhaven in Weidevenne

Londenhaven, het sluitstuk van Europakwartier in Weidevenne Purmerend, is een uniek project. De robuuste en charmante architectuur van de nieuwe Rijksbouwmeester Frits van Dongen, de goede flexibele plattegronden en de kwaliteit van wonen aan de Londentuin zijn enthousiast ontvangen door de markt.

Succesvolle verkoop
Jan Schrijvers van Teunisse, verantwoordelijk makelaar voor Londenhaven: 'de ééngezinswoningen gingen eind maart in verkoop, de appartementen midden juni. De verkoop is een doorslaand succes: 37 van de 38 ééngezinswoningen zijn inmiddels verkocht, van de 70 koopappartementen zijn er per saldo nog ongeveer 7 beschikbaar. Dit overtreft ieders verwachting!' 'Een goede verkoop zorgt voor zekerheid: Londenhaven wordt in voorgestelde vorm gebouwd en komt in 2012 en 2013 volledig tot bloei!' voegt projectontwikkelaar Désirée Schoone van Bouwcompagnie, de ontwikkelafdeling van woningcorporatie Wooncompagnie, toe.

Nog te koop
'Bijzonder is de kwaliteit van de woningen die nog te koop zijn: appartementen met een groot zonneterras (45 m2) aan het water, royale hoekappartementen en een bijzonder Kangaroohuis, specifiek voor bewoning door twee generaties of je eigen zaak aan huis' zegt makelaar Jan Schrijvers. 'Een welkom huis voor iedereen!'

Interesse in een nieuwbouwproject dat zeker gerealiseerd gaat worden? Ontdek het Kangaroohuis en de laatste beschikbare topappartementen op www.londenhaven.nl.