Grolsch NV

zaterdag 3 september 2011

Grolsch start cultureel seizoen met Deventer Evenementenkalender

Bierbrouwer Grolsch reikte gistermiddag het eerste exemplaar van de Deventer Evenementen-kalender uit aan Hein te Riele. In aanwezigheid van de samenwerkende partijen nam de VVV-Directeur in het Burgerweeshuis Café de kalender met uitgaanstips en kortingscoupons in ontvangst. Grolsch wil met deze evenementenkalender het uitgaan in Deventer op de agenda zetten, letterlijk! De brouwer voelt zich verbonden met de stad Deventer en hoopt hiermee het uitgaansleven een stimulans te geven.

Van evenementen, voorstellingen tot (voetbal)wedstrijden en een avondje bowlen of film. De unieke Deventer Evenementenkalender bevat een jaaroverzicht van culturele activiteiten in Deventer. Daarnaast bevat de kalender een groot aantal kortingcoupons voor een 2^e kaartje gratis. Het gaat hierbij om forse kortingen voor het Luxor Theater, het Burgerweeshuis, Bowling de Worp, de Deventer Schouwburg, Theater Bouwkunde, De Scheg en Filmhuis de Keizer. Al met al een kortingswaarde van ruim 100 euro. De Deventer Evenementenkalender komt uit op de vooravond van de opening van het culturele seizoen in Deventer. Vanaf begin september is de kalender verkrijgbaar bij aankoop van een krat Grolsch of twee multipacks Grolsch blik in alle supermarkten en slijterijen in Deventer.

Op de smaak die je pakt!
De Evenementenkalender is onderdeel van de Grolsch 'Op Deventer!'-campagne. Centraal daarin staat de slogan 'Op de smaak die je pakt!', gekoppeld aan de bekende pay-off 'Zo eigen als Grolsch'. Jan Nales, Marketing Directeur bij Grolsch: "In de campagne draait het om de smaak van het bier en het unieke plop-geluid van de beugelfles, het icoon van Grolsch. Samen met de inwoners van Deventer proosten we op het unieke van hún stad. We willen hen laten genieten in en van de vele mogelijkheden in Deventer. Gedurende het hele jaar hebben we diverse activiteiten gepland rondom het thema 'smaak'.De karakteristieke en verfrissende smaak van Grolsch bier is immers dé reden dat mensen voor Grolsch kiezen."

Op de Deventer Evenementenkalender!