Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 5 september 2011

GURRIKLUK GURRIKLUK PLIK - Het Geluid van Q-music is terug!

Vanaf vandaag kan iedereen weer meeraden, meeleven en natuurlijk meespelen met het spannendste radiospel van Nederland. Het Geluid horen, uitspreken en vervolgens uitschrijven resulteert in de volgende woordenbrij: GURRIKLUK GURRIKLUK PLIK.

De afgelopen jaren fungeerden onder andere een stanleymes, joystick, lampion, pak hagelslag en een gevarendriehoek al als Het Geluid. Allemaal leverden ze heel veel geld op voor de winnende luisteraar. Vorig jaar werd ¤50.600 gewonnen door het raden van 'het aanvullen / stapelen van wc-rollen op een staande wc-rolhouder'!

Elk uur laat Q-music het opgenomen geluid horen en wordt iemand in de uitzending gehaald die Het Geluid mag raden. Het bedrag start met een waarde van 2.500 euro en elke keer dat er een fout antwoord wordt gegeven, komt er 100 euro bij. Zo loopt het op totdat iemand Het Geluid raadt, want diegene ontvangt het gehele dan geldende bedrag.

Wil jij Het Geluid raden? Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel, via de Q-music app en via www.q-music.nl.




Ingezonden persbericht