Lefier


nieuwbouw fase 2 Angelslo

inloopbijeenkomst nieuwbouw fase 2 Angelslo

Op dinsdag 6 september organiseert Lefier ZuidoostDrenthe een inloopmarkt voor de nieuwbouw fase Angelslo. Tussen 15.00 - 17.00 uur of tussen 18.00 - 19.30 uur zijn belangstellenden welkom in de patiowoning aan de Holtackers Emmen. Op deze dag wordt informatie gegeven over zowel de huur- als koopwoningen in de 2e fase.

compleet nieuwe woonbuurt
Ten westen van de Boerschaplaan in Angelslo realiseert Lefier een compleet nieuwe woonbuurt met een gevarieerd aanbod van koop- en huurwoningen. Het gebied is opgedeeld in 2 fases. De 1e fase is in 2009 afgerond. In de 2e fase worden 31 sociale huurwoningen en 19 koopwoningen gerealiseerd aan de Boerschaplaan, Heesackers en Hulsackers.

Boerschaplaan-West

inschrijving huurwoningen
Vanaf 7 september a.s. kunt u zich inschrijven voor een sociale huurwoning uit fase 2. Dit kan via de website www.lefier.nl of op het kantoor van Lefier aan de Hooggoorns Emmen. De 14 woningen aan de Hulsackers worden op basis van loting toegewezen. De overige 17 woningen aan de Hulsackers en de Boerschaplaan in fase 2 worden toegewezen via de normale toewijzingsprocedure. Voor al deze huurwoningen geldt een inkomens- en vermogensgrens. U komt alleen in aanmerking als u recht heeft op huurtoeslag. De bouw van de huurwoningen in fase 2 start dit najaar en worden naar verwachting medio 2012 opgeleverd.

belangstelling koopwoningen
Heeft u belangstelling voor een koopwoning? Dan kunt u alvast contact opnemen met Jeltes ten Hoor makelaars in Emmen. Op 24 september a.s. start de verkoop van de koopwoningen in fase 2. Vanaf dinsdag 6 september start de voorinschrijving voor deze woningen. De bouw van de koopwoningen vindt plaats per bouwblok nadat 70% van het blok is verkocht.