Bruynzeel Keukens Hengelo viert 12,5 jarig jubileum

Persbericht van Bruynzeel Keukens

Sinds de opening in 1999 heeft Bruynzeel Keukens Hengelo meer dan 10.000 keukens geplaatst. Een mijlpaal in het 12,5 jarig bestaan van de keukenzaak, dat haar jubileum viert met diverse acties. Een korte profielschets van Bruynzeel Keukens Hengelo.

Nieuwbouw, renovatie en uitbreiding bij huur
Bruynzeel Keukens Hengelo voert nieuwbouwprojecten uit in heel Overijssel. Naast particuliere verkoop worden veel uitbreidingen van keukens verzorgd in huurwoningen.
Als marktleider in dit segment betrekken de meeste corporaties in het oosten hun keukens via Bruynzeel Keukens Hengelo.

Vertrouwde locatie
Bruynzeel Keukens Hengelo is een begrip in de regio. Alhoewel de winkel al diverse malen flink is verbouwd, is de locatie al 12,5 jaar dezelfde: onder Huigens Totaal Music op de kleine boulevard Westermaat. Trouwe klanten weten de weg naar de showroom steeds opnieuw te vinden; regelmatig ziet Bruynzeel Keukens Hengelo mensen voor de tweede of derde keer terug.

Never change a winning team
Het team in Bruynzeel Keukens Hengelo is bijzonder solide, iets dat in de retailwereld gerust bijzonder mag heten. Chantal Asbreuk werkt al vanaf de opening in de showroom en Wim Peters kwam er een half jaar later bij. Maarten Kuilder en Leonie Dijkhuis hebben zich in 2003 bij het team gevoegd. Simone Milané en Maarten Deckwitz zijn onlangs begonnen als uitbreiding van het vaste team.

Bekende beursdeelnemer
Sinds 1999 neemt Bruynzeel Keukens jaarlijks deel aan beurzen in het Expo Center Hengelo. Zo was Bruynzeel meerdere keren aanwezig op de Huishoud- en Hobbybeurs en de beurs Huis, die altijd in het najaar plaatsvindt.

Over Bruynzeel Keukens
Met meer dan 15 miljoen verkochte keukens bepaalt Bruynzeel al meer dan 110 jaar het gezicht van de Nederlandse keuken. Alle keukens worden ontworpen en gemaakt in de eigen fabriek in Bergen op Zoom. Door het hele proces van ontwerp tot en met montage in eigen hand te houden, garandeert Bruynzeel Keukens de zekerheid van zorgeloos kookgenot. Elke Bruynzeel keuken is standaard voorzien van 10 jaar garantie.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.bruynzeelkeukens.nl
Bijlage:
* bruynzeel_pb_hengelodoc




Razende Robot Reporter