Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 29 augustus 2011

NIEUW PROGRAMMA VOOR FILEMON WESSELINK

Eigenzinnige blik op de afgelopen week in De Week van Filemon

Filemon Wesselink is ondanks zijn sterrenstatus heel gewoon gebleven. Hij neemt nog steeds de week door met vrienden in zijn stamkroeg. Maar naast sterke verhalen bespreekt hij nu ook keiharde realiteit. In het nieuwe BNN-programma De Week van Filemon laat hij zijn avonturen en ervaringen van de afgelopen week zien op een groot scherm in de kroeg. En iedereen mag erbij zijn! Staat er iets opmerkelijks in de krant? Filemon gaat op onderzoek uit. Is er een bijzonder congres of evenement? Filemon is er bij. De ene dag staat hij met kaplaarzen in het bluswater, de volgende dag in pak langs de rode loper. Hij stelt pittige vragen en als het even kan, doet hij zelf mee. En dat alles op z'n Filemons. De Week van Filemon is vanaf 6 september iedere dinsdag om 21.45 uur te zien bij BNN op 3.

Filemon: 'Ik heb heel veel zin om in het hele land op avontuur te gaan. Mijn agenda is nu al overvol gepland met glamoureuze sterrenfeestjes, spectaculaire sporten en bijzondere evenementen.' De Week van Filemon is elke week anders maar heeft een aantal vaste items zoals Het Feestje van de Week en De Fruitmand. In Het Feestje van de Week laat Filemon zijn gezicht zien op het meest prestigieuze, saaie of bizarre feestje van die week. De Fruitmand is er voor een ongelukkige BN-er.

Zin om mee te borrelen op dinsdag? Dat kan. De Week van Filemon wordt elke week live opgenomen in de enige echte BNN Bar in Hilversum. Meld je aan op deweekvanfilemon.bnn.nl. Op de site kun je ook tips achterlaten, info over de uitzending bekijken en foto's checken. Wil je er helemaal bovenop zitten? Volg Filemon dan op facebook.com/deweekvanfilemon.