Gemeente Helmond


Onderzoek naar woonwensen

Een aantal inwoners ontvangt deze week een uitnodiging of heeft die al ontvangen voor een onderzoek naar de woonbehoeften in Helmond.

Het onderzoek vindt plaats in alle 21 gemeenten van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE).

* Regionaal onderzoek woonbehoeften

* Doel is om woonwensen aan te sluiten op inwoners
* Vragen? Bel 14 0492

Het doel van het onderzoek is om erachter te komen wat de woonwensen zijn van de inwoners van Helmond. De gemeente kan hierdoor het aantal en het soort woningen zo goed mogelijk afstemmen op de woningbehoeften van de inwoners.

Steekproef

Voor het onderzoek is een steekproef getrokken onder de inwoners van Helmond. Als u in deze steekproef zit, dan ontvangt u een brief met de vraag om deel te nemen aan het onderzoek. U krijgt de mogelijkheid om de vragenlijst via internet in te vullen. Indien u geen gebruik kunt of wilt maken van internet, kunt u een papieren versie aanvragen.

Deelname van belang

Ook als u geen verhuisplannen heeft, is deelname aan dit onderzoek van belang. De vragen in de enquête zijn zo opgesteld dat ze snel en eenvoudig te beantwoorden zijn. Het invullen van de vragenlijst is anoniem en kost ongeveer 10 - 15 minuten.

Vragen?

Heeft u vragen over het onderzoek of over de vragenlijst, neem dan contact op met het Klant Contact Centrum van de gemeente via tel. 14 0492.