Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Arnhemmer gewond bij schietpartij in Huissense woning
Publicatiedatum: 7-9-2011 12:37:20

ARNHEM - Een 56-jarige Arnhemmer is in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 september gewond geraakt bij een schietpartij in een woning in Huissen. De man kon na behandeling van zijn verwondingen het ziekenhuis weer verlaten. De politie onderzoekt de zaak.

Rond half één 's nachts, kort na het incident, meldde het slachtoffer zich telefonisch bij de politie. De man, eigenaar van het pand, werd voor behandeling van zijn verwonding naar het ziekenhuis gebracht. Waarom hij in de woning was en wie er nog meer in huis waren is nog niet duidelijk.

Verdachte aangehouden
Rechercheurs stelden in de woning direct een onderzoek in, waarbij diverse sporen werden veiliggesteld. Een deel van de sporen bevestigt dat er in de woning kennelijk is geschoten. In de loop van de nacht werd ook een vrouw aangehouden als verdachte. Onderzocht wordt welke rol zij bij het voorval heeft gespeeld. Meer aanhoudingen worden overigens niet uigesloten.

Hennepkwekerij
Verder stuitten agenten in een ruimte achter de woning op een hennepkwekerij met tussen 500 en 700 planten. De kwekerij is in de loop van de dag ontmanteld. De recherche onderzoekt ook nog of de hennepteelt iets met het schietincident heeft te maken. (2011103059-pk)