Vereniging FME-CWM


---

Datum: 8 september 2011

Start opleiding Lean Worker

In september/oktober 2011 start vanuit FME de nieuwe, branchegerichte, eenjarige opleiding Lean Worker. Deze opleiding is relevant omdat veel ondernemingen de impact van het Lean-traject onderschatten. Lean Manufacturing heeft daarentegen zijn effectiviteit bewezen: u kunt uw levertijd en doorlooptijd er als bedrijf gegarandeerd mee terugdringen.

Tijdens de opleiding wordt onder meer aandacht besteed aan het vergroten van kennis bij- en het verbeteren van technieken van de deelnemers. Hierdoor kunnen zij een waardevolle bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstellingen van de onderneming. De opleiding start na de zomer en eindigt in juni 2012.

Programma

Het programma van de eenjarige opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Het theoretische deel bestaat uit twaalf bijeenkomsten van twee dagdelen. Het gaat hierbij altijd om een middag- en avondgedeelte. Neemt u voor programmadetails contact op met Annelies Dieperink, zie contactgegevens.

Doelgroep

Medewerkers in het lagere management, first line managers en medewerkers in staffuncties (denk aan logistiek en planning). De opleiding biedt ruimte aan maximaal zestien deelnemers.

Kosten

De kosten voor FME-leden bedragen voor deze leergang EUR 3.450,- per deelnemer. Bij dit bedrag zijn cursusmateriaal en reiskosten inbegrepen. Btw en locatie/cateringkosten zijn exclusief. Niet-leden betalen EUR 3.750,-. Voor de opleiding Lean Worker kunt u subsidie aanvragen indien u voldoet aan de criteria van de Metalektro. Klikt u hier voor de mogelijkheden.

Aanmelden en meer informatie

Wilt u meer informatie of u aanmelden? Neemt u dan contact op met de FME Adviesgroep, Annelies Dieperink, T (079) 353 13 16, E annelies.dieperink@fme.nl.