Man uit Zoetermeer ondersteboven na winnen Lucky Day prijs

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 31 augustus 2011 - Een 67-jarige man uit Zoetermeer heeft met Lucky Day 30.000 euro gewonnen. De winnaar was aangenaam verrast toen hij erachter kwam dat hij zo'n grote prijs gewonnen had. Al jaren speelt de man mee met Lucky Day en altijd met acht getallen. De man kocht zijn winnende lot bij The Read Shop Leyens in Zoetermeer.

"Ik ben er ondersteboven van. Na mijn vakantie wilde ik mijn Lucky Day-loten controleren en ging naar de winkel. Toen kwam ik erachter dat ik een grote prijs gewonnen had. Zoiets overkomt je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Ik ga een boxspring van het gewonnen bedrag kopen en mijn vrouw en ik willen nog op vakantie naar Texel," aldus de gelukkige winnaar.

Het winnende lot is verkocht bij The Read Shop Leyens Zoetermeer aan de Broekwegzijde 120 in Zoetermeer. Hier wordt donderdag 8 september om 15.00 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren. Daarnaast is er voor iedereen gratis koffie en worden er gratis Lucky Day-loten aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt: op = op.

Iedereen wint met Lucky Day
Niet alleen spelers van Lucky Day winnen met Lucky Day, maar ook goede doelen winnen. Lucky Day is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter