Gemeente De Marne


Open Monumentendag 2011
Zaterdag 10 en/of zondag 11 september

Het thema dit jaar luidt: Nieuw gebruik - Oud gebouw Centraal staan de monumenten die een nieuwe functie, een nieuw gebruik, een nieuw leven hebben gekregen.

Ook de eigenaren/beheerders/huurders van panden die geen monument zijn maar wel met een andere bestemming dan de oorspronkelijke, nodigen wij van harte uit mee te doen.

U mag uiteraard op beide dagen meedoen. Wilt u alleen op zaterdag uw pand of een gedeelte openstellen dan kan dat ook. Ook bent u vrij om uw eigen openingstijden te bepalen.

Alle deelnemers worden vermeld in een flyer die huis aan huis in de gemeente wordt verspreid. Ook vindt u medio augustus informatie op de website van de gemeente.

In 2010 waren er 27 deelnemers verspreid over 12 dorpen. Wij hopen dit jaar op een grotere deelname.

Alle monumenthouders hebben inmiddels een brief ontvangen met een opgaveformulier. Bezit u geen monument maar is het thema wel op uw pand van toepassing dan willen wij u graag als deelnemer inschrijven.

Wilt u meer informatie, schroom dan niet contact met ons op te nemen. U kunt bellen met Berdien Bartelds, 0595-421140 of een e-mail zenden naar berdien.bartelds@demarne.nl Aanmelden kan tot 10 augustus.

Het comité Open Monumentendag 2011
Gemeente De Marne

Leens, 13 juli 2011.