Firefly migreert DdD's beheersoftware van Magic naar .NET

Persbericht van PR Newswire

PETAH-TIVKA, Israël, September 12, 2011 /PRNewswire/ --

Firefly maakte vandaag bekend dat de Magic-software van DdD Retail automatisch gemigreerd is naar .NET door middel van de geautomatiseerde migratiesoftware van Firefly en dat de functionaliteit en het voorkomen van de Magic-versie behouden is.

Firefly ( http://www.fireflymigration.com), de wereldleider op het gebied van migratie van Magic-applicaties naar Microsoft .NET, maakte vandaag bekend dat de beheersoftware van DdD, die in de cloud is ontplooid in 12 Europese gebieden, met succes gemigreerd is naar .NET en weldra de vorige Magic-versie van de software zal vervangen. DdD is hiermee net als DataMax Group, Crown Agents, Eldan Car Rental, Israel Aerospace Industries en anderen klant geworden van Firefly.

Het backoffice van DdD is volledig overgeschakeld op .NET. Het backoffice assisteert bij het centrale beheer van data die vanuit de DdD-verkooppunten in meer dan 2500 modewinkels aankomen. De software heeft onder meer op maat gemaakte rapporten, inventarisbeheer, klantenclubbeheer, enz. te bieden. Voorafgaand aan de migratie was de software van DdD gebaseerd op uniPaaS, de laatste versie van het ontwikkelingsplatform van Magic Software Enterprises .

Dankzij de geautomatiseerde migratietechnologie van Firefly werd de omzetting voltooid in een mum van tijd tegen vooraf bepaalde kosten zonder dat de ontwikkeling moest worden stopgezet of gebruikers opnieuw moesten worden opgeleid. De gemigreerde software is gebaseerd op de standaard .NET-ontwikkelingsomgeving. DdD's oorspronkelijke ontwikkelingsteam werd behouden en na de 3 weken durende .Net-opleidingscursus van Firefly onderhoudt en ontwikkelt het team de software op .NET.

R&D-manager van DdD, Morten Gade: 'Firefly heeft bewezen dat het de perfecte oplossing is om bepaalde van onze strategische commerciële doelstellingen te bereiken. Hun vakkundigheid en begrip van de vereisten van DdD zijn uitzonderlijk geweest. De service en assistentie die Firefly geleverd heeft in het migratieproces, is zonder weerga.'

Firefly-oprichter en CEO Noam Honig: 'We zijn er trots op dat DdD Retail nu ook een van onze klanten is. We zijn blij dat wij gekozen werden om de migratie uit te voeren, na een lang proces waarbij de alternatieven op de markt werden overwogen en na een grondig onderzoek van het werk dat wij gedaan hebben voor soortgelijke klanten. Het omgezette systeem is een cloudsysteem dat werkt via het internet en de overschakeling op .NET heeft de prestaties aanzienlijk verbeterd, alsook het vermogen van de server om met zware belasting overweg te gaan.'

Over Firefly

Firefly is de wereldleider in de migratie van Magic-software naar .NET. Het automatische migratieproduct van Firefly vereist geen handmatige programmering en verzekert dat korte termijnen en vooraf bepaalde budgetten worden gehaald en dat de investering in het originele systeem niet verloren gaat. Tot Firefly's klanten behoren DataMax Group, Crown Agents, Eldan Car Rental en Israel Aerospace Industries.

http://www.FireflyMigration.com

Over DdD Retail

Met zijn meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van IT-oplossingen voor de kleinhandel en met meer dan 2500 verkoopspunten is DdD Retail de toonaangevende leverancier van IT-oplossingen voor modewinkels. Tot DdD's kleinhandeloplossing behoort het gebruiksvriendelijke DdD-verkooppunt (kasregister) en het DdD-backoffice (administratiesysteem), waaronder voorraadbeheer, eenvoudige registratie van ontvangst van goederen, opstellen van rapporten/statistieken en meer. De winkeloplossing van DdD is gebouwd op toekomstbestendige technologie en kan eenvoudig geïntegreerd worden in Microsoft Dynamics AX/NAV of andere lokale ERP-systemen. Tot DdD's klanten behoren de modeketens Saint Tropez, PUB Stockholm en Esprit.

http://www.DdDRetail.com

Perscontact
Shay Shany
+972-54-7799567
shay@fireflybox.com

Firefly

CONTACT: .