Provincie Utrecht

Werkzaamheden voetpaden viaduct Herenstraat Rhenen

Vanaf maandag 12 tot en met woensdag 14 september gaat de provincie Utrecht aan de slag met het aanbrengen van een nieuwe laag asfalt op de voetpaden op het viaduct in de Herenstraat (N225) in Rhenen.

Om het werk te kunnen uitvoeren, moeten de voetpaden worden afgesloten. Tijdens de afsluiting kunnen voetgangers veilig gebruik maken van de direct naastgelegen fietsstroken.

Werkzaamheden

De werkzaamheden op het viaduct betreffen het aanbrengen van een nieuwe laag asfalt (slijtlaag) op de voetpaden. De werkzaamheden vinden plaats buiten de spits, tussen 10:00 uur 's ochtends en 15:00 uur 's middags. In die periode moeten fietsers even afstappen om met de fiets aan de hand het fietspad te delen met de voetgangers. Vóór 10:00 uur en ná 15:00 uur kunnen de voetgangers wel gebruik maken van de voetpaden.

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden geldt dat weersomstandigheden ertoe kunnen leiden dat de planning noodgedwongen wat naar achteren schuift. Bijvoorbeeld als er lang achter elkaar veel regen valt. Asfalteren en markering aanbrengen is dan niet verstandig omdat het resultaat van slechte kwaliteit zal zijn.

Vragen?

Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de provincie Utrecht:
wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl, (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)