Provincie Noord-Holland

Inloopavonden ontwerp-inpassingsplan en concept-landschapsplan Westfrisiaweg

09 september 2011 -

Op 13 en 15 september organiseert het projectbureau N23 Westfrisiaweg inloopavonden over het ontwerp-inpassingsplan en het concept-landschapsplan Westfrisiaweg.

Van 8 september tot 20 oktober 2011 liggen het ontwerp-inpassingsplan (provinciaal bestemmingsplan) Westfrisiaweg, concept-landschapsplan Westfrisiaweg en de onderliggende rapporten ter inzage bij de gemeentehuizen van alle gemeenten rondom de Westfrisiaweg. Op basis hiervan is het mogelijk om een zienswijze in te dienen.

2 inloopavonden
Om geïnteresseerden te informeren over de plannen, organiseert de provincie 2 inloopavonden. Deskundigen staan klaar staan om belangstellenden te informeren en vragen te beantwoorden.

Tijdens de eerste avond wordt er informatie gegeven over het tracé van de N23 Westfrisiaweg ten oosten van de A7 (Hoorn tot Enkhuizen). Geïnteresseerden kunnen hiervoor terecht op dinsdag 13 september tussen 18.30 en 21.00 uur bij theater Het Park in Hoorn.

Op donderdag 15 september vindt van 18.30 tot 21.00 uur de tweede inloopavond plaats. Die wordt gehouden in Event Center Jules in Heerhugowaard en gaat over het tracé ten westen van de A7 (Heerhugowaard tot Avenhorn).

Het betreft in beide gevallen een vrije inloop waarbij aanmelden voor aanwezigheid niet nodig is. Tijdens de inloopavonden is het niet mogelijkheid een zienswijze in te dienen.

Westfrisiaweg
De Westfrisiaweg is het Noord-Hollandse deel van de verkeersverbinding N23 van Alkmaar naar Zwolle. De aanleg van de weg verbetert de doorstroming en verkeersveiligheid en geeft een economische impuls aan de regio. Kijk voor meer informatie over de inloopavonden of het project N23 Westfrisiaweg op www.n23westfrisiaweg.nl.


---