Marcel de Graaf nieuwe directeur bij de Business Continuity Academy


WOERDEN, 20110913 -- De Business Continuity Academy, opleider op het gebied van bedrijfscontinuïteit heeft Marcel de Graaf (48) aangesteld als algemeen directeur. De Graaf wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en het professionaliseren van het opleidingsprogramma. De Graaf vangt op 1 oktober 2011 aan met zijn werkzaamheden.

De Graaf is reeds 25 jaar werkzaam in de ICT, informatiebeveiliging en business continuity management. Als adviseur heeft De Graaf bij diverse bedrijven en overheidsinstanties gewerkt om bedrijfscontinuïteit en crisismanagement in te voeren.

In zijn nieuwe functie als algemeen directeur bij de Business Continuity Academy is De Graaf verantwoordelijk voor het aansturen van docenten en medewerkers die onder zijn hoede vallen. Daarnaast gaat hij zich richten op de strategische ontwikkeling van de organisatie.

Vincent Jentjens, CEO Business Continuity Academy: “Marcel is een ervaren manager die de theorie en de praktijk van bedrijfscontinuïteit en crisismanagement goed in balans weet te brengen. Hij is in staat de processen van zowel het vakgebied alsook van de opleidingen inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Zijn enorme inhoudelijke kennis zullen bijdragen tot de verdere groei van onze onderneming”.

De Business Continuity Academy biedt inmiddels zeven volwaardige opleidingen en cursussen voor de beginnende alsook de ervaren bedrijfscontinuïteit- en crisismanager. De opleider wil in 2012 marktleider zijn op het gebied van opleidingen binnen het vakgebied.

De Graaf: “De Business Continuity Academy biedt hoogwaardige internationaal gecertificeerde opleidingen aan. De student kan de verworven kennis direct gebruiken in de praktijk bij het bedrijf waarvoor hij/zij werkt. Bij de Business Continuity Academy kan ik mijn ervaring goed inzetten om het bedrijf verder uit te bouwen. Ik vind het belangrijk dat cursisten een plezierige tijd meemaken en naast een opleiding succesvol afronden tevens kunnen netwerken met mensen in het vakgebied. Als je ergens plezier in hebt, presteer je nu eenmaal beter”.


Over de Business Continuity Academy

De Business Continuity Academy komt voort uit de Security Academy,  een gerenommeerd opleider voor informatiebeveiliging. De Business Continuity Academy leidt medewerkers op tot gecertificeerd Business Continuity specialist die als brug tussen management en de operatie de bedrijfscontinuïteit van de organisatie bewaken. De interactieve opleidingen maken gebruik van realistische scenario’s en voldoen aan de eisen zoals gesteld in de British Standard 25999.
Kijk voor meer informatie op: www.businesscontinuityacademy.nl