Stadsdeel Amsterdam-Noord

PICNIC 2011 op de NDSM-werf

29 april 2011

PICNIC is een internationale conferentie voor de creatieve industrie, die jaarlijks duizenden deelnemers van over heel de wereld naar Amsterdam trekt. Na vijf jaar in de Westergasfabriek zal PICNIC voor zijn zesde editie neerstrijken op het NDSM-terrein aan de noordelijke IJ-oever. PICNIC 2011 vindt plaats van 14 t/m 16 september 2011.

Stadsdeelvoorzitter Rob Post: "Picnic staat voor pioniersgeest, creativiteit en innovatie. Dat geldt evenzeer voor Amsterdam-Noord. Ik heet Picnic welkom aan de zonnige kant van het IJ."

PICNIC staat voor innovatieve ideeën `for business and society'. Het zoekt de grenzen tussen creativiteit, wetenschap, technologie en het bedrijfsleven op om gezamenlijk naar nieuwe oplossingen te zoeken. PICNIC staat internationaal bekend om zijn festivalachtige sfeer en de combinatie tussen creatieve avantgarde en de nieuwste interactieve formats.
Deze filosofie past bij de NDSM; op de monumentale scheepswerf rond de broedplaats vindt een wisselwerking tussen creativiteit en zakelijkheid plaats.

Meer informatie en het programma op de website van PICNIC.