Gemeente Utrechtse Heuvelrug


College gaat in najaar op dorpsbezoek

dorpsbezoek

Het college van burgemeester en wethouders bezoekt in de periode van half september tot half oktober weer alle dorpen. Het thema is Dorpsgericht werken.

De opzet van het Dorpsbezoek is gelijk aan voorgaande jaren. Het college start met een fietstocht door het dorp en het buitengebied. Onderweg wordt op diverse locaties gestopt. Zo'n bezoek aan uw dorp is een prima gelegenheid voor het college en de inwoners om elkaar te ontmoeten.

Data dorpsbezoeken

Amerongen - woensdag 14 september
Leersum - woensdag 21 september
Overberg - dinsdag 27 september
Driebergen - woensdag 28 september
Maarn - dinsdag 4 oktober
Doorn - woensdag 5 oktober
Maarsbergen - dinsdag 11 oktober

Stuur uw aandachtspunten in uw dorp op!
Graag vragen wij uw hulp bij het samenstellen van de route. Heeft u een onderwerp in uw dorp dat u tijdens de fietstocht onder de aandacht wilt brengen van het college? Mail dit dan naar
postbuscommunicatie@heuvelrug.nl. Graag met uw contactgegevens en de reden waarom u het onderwerp aandraagt. De uiteindelijke route van de tocht wordt per dorp in Gemeentenieuws en op www.heuvelrug.nl gepubliceerd.

Avondprogramma
's Avonds kunt u het college in één van de locaties in de dorpen ontmoeten. Deze locaties worden nog bekend gemaakt. De dorpswethouders starten de avonden met een inleiding en vervolgens wordt ingegaan op het thema Dorpsgericht werken. U bent van harte welkom!