Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Persbericht: interactieve SUPERBUTTONKOALAPARTY met games en media

Datum: 14-9-11
Plaats: de Vorstin, Koninginneweg 44, Hilversum Tijd: Aanvang 20:00 uur

Tickets: EUR15,-. (Aan de deur EUR17,50)
Reserveren: http://www.gamesconference.org

Woensdag 14 september 2011 strijkt een internationale line-up van muziek, games en interactie neer in de Vorstin in Hilversum om een minstens zo gevarieerd publiek te vermaken met optredens, kleine en grote vormen van spel, games, en interactieve performances. Met onder andere Kid Koala, Copenhagen Game Collective en Dj Day.

Tickets: EUR15,-. (Aan de deur EUR17,50).
Aanvang: 20.00uur.

De opening van SUPERBUTTONKOALAPARTY wordt verzorgd door de Canadese muzikant/animator/koekjesbakker/spelletjesfan Kid Koala, die met een mix van muziek, VJ show en speelkwartier de toon zal zetten. De rest van de avond is er verspreid over de Vorstin muziek, spel en interactie door onder andere Dj Day (USA), Copenhagen Game Collective (Denemarken), Born Digital, Blue Flamingo en Monobanda. De omgeving waarin dit gebeurt is niet aan het toeval overgelaten... of juist wel? SUPERBUTTONKOALAPARTY prikkelt, laat je lachen, verwart, doet dansen en zorgt ervoor dat je via hart, hoofd en het verkeerde been (her)ontdekt dat Play overal in terugkomt.

SUPERBUTTONKOALAPARTY maakt onderdeel uit van Think Design Play. Deze vierdaagse internationale conferentie wordt georganiseerd door de Faculteit Kunst Media & Technologie (HKU) en DiGRA (Digital Games Research Association).
Kid Koala
Meer informatie

www.gamesconference.org