Gemeente Haaren


Wilt u mee naar het rondetafelgesprek over schaliegas in de tweede kamer.

Tweede kamer in actie

Dit vindt plaats op 14 september. U hebt ongetwijfeld gehoord over de perikelen rond het schaliegas in onze gemeente.

De vaste commissie voor Economische Zaken, Landbouw en Innovatie van de Tweede Kamer organiseert op 14 september 2011 van 13.30 tot 16.30 uur een rondetafelgesprek over de risico's van het boren naar schaliegas.

Een rondetafelgesprek wordt gebruikt door de Tweede Kamer om mondeling overleg te voeren met personen en organisaties die betrokken zijn bij het onderwerp van het gesprek: risico's van het boren naar schaliegas.

Verschillende partijen zullen tijdens dit gesprek gehoord worden. Namens de gemeente Haaren zal wethouder Eric van den Dungen het woord voeren.

Wij kunnen ons voorstellen dat er in de gemeente Haaren belangstellenden en belanghebbenden zijn die deze bijeenkomst graag willen bijwonen.

Daarom heeft de gemeente besloten om, bij voldoende deelname, een bus te huren die op woensdag 14 september voor vervoer naar Den Haag zorgt. De bus vertrekt in Haaren bij het gemeentehuis om 10.30 uur.

Wilt u mee? Meld dat dan zo snel mogelijk bij Helma van Drunen, rechtstreeks bereikbaar via 0411 62 73 50 of h.van.drunen@haaren.nl

We gaan uit van het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt.