Gemeente Echt-Susteren


Speciaal onderwijsscholen gaan naar Open Dag Cruyff Foundation

Woensdag 14 september aanstaande nemen de Maaskei uit Heel en de Herman Broerenschool uit Roermond, scholen voor speciaal onderwijs, deel aan de open dag van de Johan Cruyff Foundation. Dit evenement vindt plaats in het Olympisch stadion te Amsterdam.

De gemeenten Maasgouw, Roermond, Weert, Nederweert, Leudal, Roerdalen en Echt-Susteren maken een en ander mogelijk in het kader van hun samenwerkingsverband âIedereen Kan Sporten Midden-Limburgâ (www. ikkansporten.nl).

De leerlingen van beide scholen kunnen tijdens deze happening deelnemen aan verschillende sportclinics en genieten van diverse optredens. De Cruyff Foundation bestaat 14 jaar en om de projecten en activiteiten van de foundation onder de aandacht te brengen zijn âDe 14 van Johanâ in het leven geroepen. Zo zullen er naast Johan Cruyff nog 14 (en meer) speciale ambassadeurs aanwezig zijn, vindt er een 14 minuten durend optreden plaats en zijn er nog meer verrassingen in het teken van 14! De personeelsleden van beide scholen zullen zorg dragen voor de begeleiding van de leerlingen.

Â