Gemeente Cranendonck


Ontwerp-rampenbestrijdingplan Nyrstar Budel BV ter inzage

Het Dagelijks Bestuur van de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost maakt bekend, dat in het kader van de uitgebreide openbare voorbereidingsprocedure vanaf 14 september 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt:Het ontwerp-rampbestrijdingsplan Nyrstar Budel BV. Het RBP bevat het geheel van te nemen maatregelen tijdens de eerste uren van een ramp bij Nyrstar Budel BV.

Het ontwerp-rampbestrijdingsplan ligt ter inzage in het kantoor van de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, Deken van Somerenstraat 2, 5600 KX Eindhoven, contactpersoon mevr. K. Roosen, alsmede in het gemeentehuis van Cranendonck, Capucijnerplein 1, Budel , contactpersoon mevr. D. Aarts. Het ontwerp-rampbestrijdingsplan kan worden ingezien tijdens kantooruren. Het ontwerp-rampbestrijdingsplan is digitaal toegankelijk via het onder dit artikel staand document.

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging hun zienswijze kenbaar maken aan het Dagelijks Bestuur van de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, Postbus 242, 5600 AE Eindhoven. Degene die schriftelijk zijn zienswijze inbrengt kan verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet te vermelden. Voor het mondeling kenbaar maken van zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw K. Roosen, telefoon (040)2608502. Beroep tegen een besluit dat is voorbereid met de uniforme openbare voorbereidingsprocedure kan alleen worden ingesteld door belanghebbenden die in deze voorprocedure tijdig hun zienswijze hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend.
* Ontwerp-rampenbestrijdingsplan Nyrstar 2011.pdf (2,97 MB)