Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Geldermalsen, 14 september 2011

ACI verrijkt CRM met koppeling KvK-gegevens

Bedrijven die Microsoft Dynamics CRM gebruiken kunnen nu direct data van de Kamer van Koophandel opnemen in eigen bedrijfsinformatie. ACI heeft een koppeling ontwikkeld om nieuwe gegevens uit het handelsregister in te voeren en bestaande te controleren. Dit spaart tijd, is altijd actueel en voorkomt dubbele invoer. ACI is sterk in strategie en implementatie van CRM en focust op de bouw, industrie en zakelijke dienstverlening.

Tegen minimale kosten kunnen nieuwe relaties met deze KvK-koppeling eenvoudig worden ingevoerd en bestaande worden gecontroleerd en aangevuld met KvK-nummer, tenaamstelling, adresgegevens, telefoonnummer, domeinnaam, aantal werknemers, rechtsvorm, oprichtingsdatum en contactpersonen. Ook geeft de koppeling inzicht in welke branche de organisatie actief is en de SBI-codes. ACI is op dit moment de enige leverancier die deze koppeling biedt en staat vermeld op de Marketplace van Microsoft. Er zijn al tientallen bedrijven die de KvK-koppeling van ACI gebruiken.

Automatische controle
Na invoer van postcode en huisnummer zoekt de KvK-koppeling automatisch de overige gegevens van de organisatie. Alle gegevens worden ontleend aan de database van de Kamer van Koophandel, dus twijfel over juiste schrijfwijzen is uitgesloten. Tevens checkt Microsoft CRM of het ingevoerde adres al is opgenomen in het relatiebestand waarmee men werkt. Controle op dubbele adressen vindt dus automatisch plaats.

Over ACI
In ruim 20 jaar tijd heeft ACI met CRM-software van Microsoft meer dan 700 bedrijven ondersteund met de optimalisatie van commerciële processen. Het bedrijf focust op de branches bouw, industrie en zakelijke dienstverlening en combineert branche-expertise en relevante ervaring tot een aanpak die concreet bijdraagt aan een effectieve verkooporganisatie. Kijk voor meer informatie op www.aci.nl.

Fotobijschrift: Tegen minimale kosten altijd actuele bedrijfsgegevens van de KvK in Microsoft CRM.



Ingezonden persbericht