Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

wellness in eigen achtertuin STEEDS POPULAIRDER

Ontspannen in de eigen hottub of sauna. Ondanks of misschien wel dankzij de economische crisis kiezen steeds meer mensen voor de luxe van wellness thuis. Størvatt voldoet al jaren aan deze vraag met de vertrouwde houten buitenbaden, houtgestookt en elektrisch. Daarnaast introduceert de specialist op het gebied van outdoor ontspanning nu een nieuwe saunalijn.

SAUNA

In de eigen vertrouwde omgeving genieten en ontspannen, 's zomers en 's winters. Met de nieuwe saunalijn biedt Størvatt dit najaar de optimale saunabeleving thuis. De ronde lijnen geven een gebruiksgemak dat uniek is in de saunatechnologie. Størvatt maakt voor de binnen- en buitensauna's gebruik van de kennis en expertise die het bedrijf al jarenlang toepast op houten buitenbaden. Met de bekende Western Red Cedar kwaliteit. En flexibiliteit in maatvoering en accessoires. De zit- en ligbanken zijn op verschillende hoogtes te plaatsen en er zijn opties voor verlichting, dakbedekking en voor de plaatsing van (dak)ramen. De sauna komt in drie varianten: houtgestookt, elektrisch en infrarood.

Houtkachel en moderne houten spa

Buiten ontspannen in een houten bad gevuld met warm water. Juist wanneer de dagen korter worden en de avonden langer is een buitenbad het summum van ontspanning. Het contrast tussen het warme water en de koude lucht biedt de mogelijkheid langer te genieten van het buitenleven, het hele jaar rond. Het traditionele Størvatt wordt verwarmd door een efficiënte houtkachel. Een oeroud maar nog steeds uniek concept. Daarnaast is er de moderne variant: een jacuzzi met massagejets, verlichting en een bubbelsysteem met de authentieke uitstraling van een houten buitenbad.