Ingezonden persbericht

DeviceLock benoemt Vincent Schiavo tot CEO

Rotterdam, 14 september 2011 - DeviceLock, ontwikkelaar van softwareproducten ter voorkoming van datalekkage via randapparaten (DLP), heeft Vincent M. Schiavo benoemd tot Chief Executive Officer (CEO). In zijn nieuwe functie richt Schiavo zich op de mondiale uitbreiding van DeviceLock en op de uitvoering van de visie en de strategische koers van het bedrijf.

Schiavo is een veteraan binnen de computerindustrie met ruim dertig jaar ervaring. Voorheen was hij Vice President Worldwide Sales bij LogLogic, een leverancier van beveiligingsinformatie en eventmanagement in San Jose.

Voordat hij bij LogLogic werkte, was Schiavo Senior Vice President Worldwide Sales and Marketing voor Secure Computing, een webinformatiebeveiligingsbedrijf in San Jose, dat in 2008 door McAfee is overgenomen. Tijdens zijn dienstverband van zes en een half jaar bij Secure Computing vormde Schiavo een wereldwijd verkoopteam dat de omzet van het bedrijf liet stijgen van minder dan 36 miljoen USD tot meer dan 300 miljoen USD per jaar.

"Vincent heeft een indrukwekkend cv, zowel in zakelijk opzicht als in technologische expertise," zegt Ashot Oganesyan, oprichter van DeviceLock. "We verheugen ons erop de sterke zakelijke achtergrond van Vince in te zetten om onze mondiale reikwijdte uit te breiden."

"De introductie van apparaten die medewerkers gebruiken, zoals smartphones, digitale camera's, iPads en andere USB-apparaten, zorgt voor een enorme toename van het risico op gegevensverlies en informatiediefstal bij organisaties," zegt de nieuwe CEO van DeviceLock. "DeviceLock heeft zich opgewerkt tot beste preventiesoftware tegen dit soort gegevensverlies, als integraal onderdeel van een succesvolle beveiligingsstrategie. Terwijl het bedrijf maar doorgroeit, blijven wij ons inzetten om onze koppositie op het gebied van technologische vernieuwing te handhaven in deze belangrijke industrietak," aldus Schiavo.

Beeldmateriaal

Bovenstaande afbeelding van Vincent Schiavo is in hoge resolutie beschikbaar via deze link.

Meer informatie over de software van DeviceLock
DeviceLock software beschermt computers in een bedrijfsnetwerk tegen gegevenslekkages en malware infiltraties die kunnen voortvloeien uit nalatigheid, maar ook door toevallige fouten of kwaadaardige opzet. De software stelt systeembeheerders ertoe in staat om de toegang van eindgebruikers op een uiterst nauwkeurige manier te beheren, te auditeren, te loggen en er schaduw kopieën van te maken. Dat geldt voor alle typen lokale poorten en randapparaten, inclusief persoonlijke mobiele (opslag)apparaten.

De DeviceLock 7 Endpoint DLP Suite combineert nauwkeurige mogelijkheden om de inhoud van bestanden te filteren met een solide beheer van de netwerkcommunicatie. Het product bestaat uit twee afzonderlijke componenten met een eigen licentie: ContentLock, een module voor het monitoren en filteren op inhoud en NetworkLock, een module voor controle van netwerkcommunicatie. Deze zijn volledig geïntegreerd met de gepatenteerde basissoftware van DeviceLock die controle mogelijk maakt van de toegang tot lokale poorten en randapparatuur. Voor meer informatie over de DeviceLock 7 Endpoint DLP Suite, kijk op www.devicelock.com.

Over DeviceLock, Inc.
Al vanaf de start in 1996 als SmartLine, heeft DeviceLock zakelijke softwareproducten ontworpen voor de controle op de randapparatuur bij bedrijven in allerlei sectoren en van verschillende omvang. DeviceLock beschermt momenteel meer dan vier miljoen computers in meer dan 60.000 organisaties over de hele wereld. DeviceLock heeft een lange lijst van zakelijke klanten, waaronder financiële instellingen, lokale en landelijke overheidsorganisaties, geheime militaire netwerken, zorginstellingen, telecommunicatiebedrijven en onderwijsinstellingen. DeviceLock, Inc. is een internationale organisatie met kantoren in San Ramon (Californië, VS), Londen (UK), Ratingen (Duitsland), Moskou (Rusland) en Milaan (Italië). Kijk voor meer informatie op www.devicelock.com.



Ingezonden persbericht