Homburg Invest Inc verkoopt 34,5 miljoen dollar aan aandelen uit het Homburg Canada Real Estate Investment Trust

Persbericht van PR Newswire

HALIFAX, Nova Scotia, September 13, 2011 /PRNewswire/ --

- Niet voor verspreiding in de Verenigde Staten of distributie via nieuwsdiensten of kabelnetwerken in de Verenigde Staten

Homburg Invest Inc ("HII") heeft vandaag de verkoop bekendgemaakt van de eerder aangekondigde deelname als verkoper van deelbewijzen in de 'bought-deal'-financiering van Homburg Canada Real Estate Investment Trust (de 'REIT'). HII verkocht 3.000.000 aandelen van de REIT (de "Aandelen") aan een garantiesyndicaat geleid door TD Securities Inc tegen een prijs van 11,50 dollar per aandeel met een bruto-opbrengst voor HII van 34,5 miljoen dollar. De verkoop van de aandelen vond plaats op grond van een underwriting-overeenkomst met gebruikelijke voorwaarden met het garantiesyndicaat. Gelijktijdig met de verkoop van de eenheden van HII, voltooide de REIT de uitgifte en verkoop van 3.325.000 aandelen tegen dezelfde prijs per aandeel voor een bruto-opbrengst van 38.237.500 dollar voor de REIT.

Na afsluiting van het aanbod en overeenkomstig de volledige uitoefening van de overtoewijzingsoptie door het garantiesyndicaat, heeft HII momenteel een belang van 16,1%, of 8.813.866 aandelen, in de REIT. HII heeft momenteel niet de intentie om eigendom of controle te verwerven over aanvullende effecten van de REIT, maar kan van tijd tot tijd meer effecten verwerven van de REIT of afstand doen van een deel van de effecten van de REIT die het in handen heeft.

Dit persbericht is geen aanbod tot verkoop van effecten in de Verenigde Staten. De aangeboden aandelen zijn niet en zullen niet worden geregistreerd onder de United States Securities Act van 1933 en worden dus niet te koop aangeboden en mogen niet worden aangeboden, verkocht of geleverd, direct of indirect binnen de Verenigde Staten, hun gebiedsdelen en andere gebieden die onder hun jurisdictie vallen, of aan of voor rekening van of ten behoeve van een persoon in de V.S., behalve krachtens een vrijstelling van de registratievereisten van die wet.

Over Homburg Invest Inc

Homburg Invest Inc bezit en ontwikkelt een gespreide portefeuille van hoogwaardig vastgoed waaronder kantoren, winkels, appartementen en industrieel en stedelijk vastgoed verspreid over Canada, de Verenigde Staten en Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Halifax, Nova Scotia.



Razende Robot Reporter