Vestia


5-9-2011

Nieuwbouwproject Heerlijk Houtingen

---

NIEUWBOUWPROJECT `HEERLIJK HOUTINGEN' 14 SEPTEMBER IN VERKOOP

Met de realisatie van 200 koop- en huur nieuwbouwwoningen zorgt Vestia Rotterdam Hoogvliet voor een frisse wind in de woonwijk Zalmplaat in Hoogvliet. De sloop van de acht Dura-Coignetflats is bijna afgerond. Eind dit jaar start de bouw van eengezinswoningen en appartementen in zowel de huur- als koopsector. De woningen komen in een groene omgeving met scholen en winkels op loopafstand, aan de Viskaarweg, Viskorfstraat en omliggende straten. De sociale huur- en koopwoningen bieden een nieuw onderdak aan onder andere starters en gezinnen. Hierdoor blijft Zalmplaat een levendige en diverse wijk.

Start verkoop
Op 14 september start de verkoop van 44
eengezinswoningen. GeĂŻnteresseerden zijn van 18.00 tot 20.00 uur van harte welkom aan de Aveling 500 te Hoogvliet. Een team van makelaars is aanwezig om vragen te beantwoorden.

Koopwoningen in Heerlijk Houtingen
De 44 koopeengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 96 tot 121 m2. Alle woningen beschikken over een tuin met berging en eigen parkeerplaats. De kopers krijgen de mogelijkheid om de woning geheel naar eigen wens samen te stellen. De standaardwoning is via de digitale woonwijzer in 2D en 3D aan te vullen met opties zoals uitbouw aan voor- en/of achterzijde van de woning, dakopbouw met terras, ligbad of extra slaapkamers. De woonwijzer verschijnt 14 september online op www.heerlijkhoutingen.nl.
De eengezinswoningen worden aangeboden vanaf EUR181.700 v.o.n.

Huurwoningen in Heerlijk Houtingen
De 76 huurappartementen en 80 huureengezinswoningen worden op 8 september in de woonkrant geadverteerd. Meer informatie over de 156 huurwoningen kunt u vinden op www.heerlijkhoutingen.nl en www.woonnet-rijnmond.nl.


*

Over Vestia
Vestia Rotterdam Hoogvliet is een van de vijftien Vestia-corporaties. Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 89.000 woningen in Haaglanden, Rijnmond en in diverse plaatsen in de rest van het land. De woningen zijn verdeeld over vijftien lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven.

Meer informatie over project Heerlijk Houtingen: www.heerlijkhoutingen.nl
Meer informatie over Vestia: www.vestia.nl