Delixl

Deli XL Foodservice Fair opent het seizoen

07-09-2011

Elk seizoen heeft zijn eigen charmes

" Elk seizoen heeft zijn eigen charmes en producten. Elk seizoen biedt ook zijn eigen kansen, waarmee je je kunt onderscheiden. Op de Foodservice Fair reikt Deli XL daar ideeën voor aan. Bezoekers proeven van het najaar en genieten bijvoorbeeld van biologische gerechten uit het nieuwe assortiment Natuurlijk Verantwoord. "

John van der Togt
Beursmanager

Van maandag 12 tot en met woensdag 14 september vindt de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair plaats. De Foodservice Fair, bedoeld voor de gehele foodservice markt, staat dit jaar in het teken van de vier seizoenen. Met het thema `Open elk seizoen met Deli XL' laat Deli XL bezoekers uit horeca, catering en zorg ervaren en beleven hoe zij de kansen en mogelijkheden van elk seizoen volledig kunnen benutten. Daarnaast lanceert Deli XL speciaal voor de beurs een eigen game, als app voor iPhone en Android, om een extra dimensie toe te voegen aan de vakbeurs.

Beursmanager John van der Togt over het thema van dit jaar: "Elk seizoen heeft zijn eigen charmes en producten. Elk seizoen biedt ook zijn eigen kansen, waarmee je je kunt onderscheiden. Op de Foodservice Fair reikt Deli XL daar ideeën voor aan. Bezoekers proeven van het najaar en genieten bijvoorbeeld van biologische gerechten uit het nieuwe assortiment Natuurlijk Verantwoord." Op de beurs laten 150 fabrikanten zien wat zij in huis hebben en brengen zij hun mooiste ingrediënten en producten mee.

Volop workshops en seminars
Op de beurs vinden ook diverse workshops en seminars plaats. Zo kunnen bezoekers deelnemen aan een viscollege, een masterclass `ree', maar ook aan een workshop `Green Cook', met aandacht voor duurzaamheid en voedselverspilling. Spannend wordt de uitreiking van de Koks! Innovatie Trofee op de dinsdagmiddag. Brancheverenigingen het Kokskwartet en de VHVG reiken dan gezamenlijk prijzen uit voor de beste productinnovaties in de wereld van eten en drinken.

Game: `Koning der seizoenen'
Uniek is de lancering van een eigen mobiele applicatie, om extra beleving toe te voegen aan de Deli XL Foodservice Fair. "We hebben een app ontwikkeld voor zowel iPhone als Android smartphones, waarmee bezoekers een game kunnen spelen en speciale beursaanbiedingen direct kunnen bestellen", zo laat David Suitela, E-marketeer bij Deli XL weten. "Zover wij weten is dit de eerste keer dat op een Nederlandse vakbeurs een game wordt ingezet. We zijn dan ook erg benieuwd wat bezoekers er van vinden." Over de hele beurs hangen QR-codes, die zijn gekoppeld aan de vier seizoenen, aanbiedingen van leveranciers en workshops. Door deze QR-codes te scannen met de camera van de telefoon verzamelt de bezoeker punten. Het ultieme doel is om `Koning der seizoenen' te worden, waarmee de bezoeker kans maakt op mooie prijzen. De game, die samen met M2Mobi werd ontwikkeld, is gratis beschikbaar in de Android Market en de Appstore van Apple. Zo kunnen bezoekers de applicatie al voor hun beursbezoek installeren. Voor BlackBerry gebruikers is daarnaast een speciale mobiele website gemaakt.

Registratie en openingstijden
Voor meer informatie en toegang tot de Deli XL Foodservice Fair 2011 kunt u terecht op www.delixl.nl/foodservicefair De beurs vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn en is maandag 12 september geopend van 11.00 - 21.00 uur en op dinsdag 13 en woensdag 14 september van 11.00 - 18.00 uur.

Meer weten?