Gemeente Boxmeer


Milieuvergunningen

Milieuvergunningen week 37

Wet Milieubeheer

Inzage is mogelijk bij de afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 tijdens openingstijden. Voor vragen of inlichtingen kunt u ook terecht bij de afdeling Vergunningen, tevens inzage op afspraak.

In werking treden milieuvergunning

Een milieuvergunning treedt niet in werking zonder de vereiste bouwvergunning.

Verleende milieuvergunningen

Ter inzage van woensdag 14 september 2011 tot en met dinsdag 25 oktober 2011.

Beroep: binnen deze termijn kan (in tweevoud) beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Beroepsmogelijkheid voor: de aanvrager (indien de beschikking afwijkt van het ontwerp), de Inspecteur van de Volksgezondheid en Milieuhygiëne, degenen die binnen de gestelde termijnen, schriftelijk of mondeling, hun zienswijzen hebben kenbaar gemaakt, degenen die kunnen aantonen dat ze redelijkerwijs niet in staat waren om tijdig hun zienswijzen kenbaar te maken.

De vergunning is op 14 september 2011 verleend aan:
* Maatschap van haren, Heikantweg 5a, Overloon. Het betreft een revisievergunning voor een varkenshouderij op het adres Rondweg 14c in Overloon.

De vergunning wordt onherroepelijk op 25 oktober 2011 tenzij naast het indienen van het beroepschrift, een verzoek tot schorsing of voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Raad van State.