Gemeente Breda

Asfalteren Nieuwe Prinsenkade ter hoogte van het Spanjaardsgat De gemeente start, als de weersomstandigheden het toelaten, op woensdag 14 september 15.00 uur met asfalteringswerkzaamheden aan de Nieuwe Prinsenkade. Het gaat om het wegvak ter hoogte van het Spanjaardsgat. De rijbaan is tot donderdagochtend 15 september 05.00 uur afgesloten voor al het doorgaande verkeer.

Wat gaat er gebeuren

Het asfalt in het wegvak verkeert in slechte staat en moet worden vervangen. Het huidige asfalt wordt verwijderd. Daarna worden de nieuwe deklaag van asfaltverharding en de wegmarkering opnieuw aangebracht.

Bereikbaarheid

Om de werkzaamheden snel en veilig te laten verlopen, is de Nieuwe Prinsenkade ter hoogte van het Spanjaardsgat vanaf 15.00 uur in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer, met uitzondering van voetgangers. De bewoners van de Nieuwe Prinsenkade en kantoren ter hoogte van het wegvak kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik maken van de parkeergelegenheid achter de woningen. Het parkeerterrein is alleen bereikbaar vanaf de Adriaan van Bergenstraat tegenover het Spanjaardsgat.

De gemeente vraagt uw medewerking

De gemeente is er zich van bewust dat de werkzaamheden overlast geven, maar probeert dit tot een minimum te beperken. Wij vragen hiervoor uw begrip. Auto's mogen niet in het werkvak geparkeerd worden om belemmering van de werkzaamheden te voorkomen. Auto's die binnen het werkvak geparkeerd worden, laat de gemeente verwijderen door een takelbedrijf.
Het huisvuil wordt op de gebruikelijke dagen opgehaald. Aan u het verzoek om het huisvuil en eventueel grofvuil aan te bieden op een voor de vuilniswagen bereikbare plaats buiten het afgezette werkvak. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. van den Ouweland van de Gemeente Breda. Hij is tussen 08.00 en 08.30 uur en van 16.00 tot 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (076) 529 93 60.