BEAT nieuw restaurant Ziggo Dome

Persbericht van Ziggo Dome

BEAT nieuw restaurant Ziggo Dome
Vermaat tekent voor restaurant BEAT

Amsterdam - 14 september 2011. De Vermaat Groep heeft op 28 juni 2011 een huurcontract getekend voor het nieuwe publieksrestaurant van de Ziggo Dome in Amsterdam. De Vermaat Groep is in competitie en op basis van een uitgebreid, onderbouwd businessplan gekozen als partij welke het best in staat is invulling te geven aan het restaurant. Het restaurant van maar liefst 1.100 m2 moet straks plaats bieden aan circa, gelijktijdig dinerende, 400 gasten en is hiermee een van de grootste restaurants van Amsterdam. De opening zal samenvallen met de opening van de Ziggo Dome begin 2012. De Ziggo Dome zal vanaf dan onderdak bieden aan concerten van grote nationale en internationale artiesten en overige evenementen.

Vermaat ontwikkelde voor deze bijzondere locatie een volledig maatwerkconcept: BEAT. Bij BEAT wordt eerlijk, snel, gezond en bovenal lekker eten gecombineerd met het plezier van een totaalbeleving. Het restaurant ademt de sfeer van de betreffende dag uit. Of het nu gaat om een stevig concert of een familie-evenement. Het restaurant is zo opgebouwd dat het voor ieder evenement, maar ook zakenlunch, diner of party op de betreffende doelgroep aangepast kan worden en daarmee steeds weer de juiste ambiance creëert.

BEAT ligt direct boven de hoofdentree van de Ziggo Dome. Het is ontsloten met een monumentale buitentrap vanaf het plein. Op de eerste etage bevindt zich bovendien een ruim terras. Het restaurant is zeer prominent zichtbaar vanaf het nieuwe viaduct naar de Burgemeester Stramanweg waarover vanaf begin 2012 het grootste deel van het verkeer richting de rijksweg A2 zal rijden.

Danny Damman, directeur commerciële zaken van de Ziggo Dome: "Wij zijn erg gelukkig met de komst van restaurant BEAT. Allereerst sluit de uitstraling van BEAT perfect aan bij de Ziggo Dome. BEAT zal straks onderdeel uitmaken van de totaalbeleving van onze bezoekers. Voorafgaand lekker en betaalbare uit eten in een bijzonder restaurant en vervolgens naar het concert. De ultieme voorbeleving! Daarnaast is Vermaat met haar achtgrond als horeca ondernemer als geen ander in staat om voorafgaand aan evenementen in de Ziggo Dome in korte tijd aan meer dan 1.000 gasten een hoogwaardige beleving te serveren."

Commercieel directeur van Vermaat Groep Rick Zeelen: "Wij zijn trots op het verkrijgen van dit huurcontract. Ziggo Dome is een prestigieus project waar wij graag onze naam aan verbinden. Restaurant BEAT wil niet alleen voor Ziggo Dome, maar voor het hele Arena-gebied een waardevolle toevoeging zijn. Vermaat wil met BEAT het begrip EATERTAINMENT op de kaart zetten. See you@BEAT!

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*




Razende Robot Reporter