Lefier


inloopmarkt nieuwbouw Vaart, Nieuw-A...

druk bezochte inloopmarkt nieuwbouw Vaart, Nieuw-Amsterdam

De inloopmarkt voor de nieuwbouw aan de Vaart in Nieuw- Amsterdam op donderdag 8 september is goed bezocht. Belangstellenden waren welkom in Café Postkantoor om de plannen te komen bekijken.

verkoop, sociale huur of vrije sector?
Bijzonder aan de inloop was dat de bezoeker werd gevraagd naar zijn of haar interesse. Is er belangstelling voor de verhuur of verkoop? Lefier ZuidoostDrenthe weet namelijk nog niet precies hoe zij deze appartementen in de markt wil zetten. Door middel van het invullen van een formulier konden de bezoekers hun wensen kenbaar maken. In totaal zijn er 99 formulieren ingevuld. Voor Lefier voldoende huiswerk om diverse scenarioâs verder uit te werken. Zodra er meer bekend is volgt nadere informatie.

Inloop Nieuw-Amsterdam

inloopbijeenkomst
Tijdens deze bijeenkomst presenteerde Lefier de plannen op grote informatiepanelen. Op deze manier kregen de bezoekers een goede indruk van de bouwstijl, de gevelaanzichten en plattegronden van de appartementen. Een team van Lefier medewerkers stond klaar om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. De gemeente Emmen was aanwezig om het concept-ontwerpbestemmingsplan voor Nieuw-Amsterdam, woningbouw hoek Vaart Z.Z. en K. Palmstraat te presenteren. Zodra de bouw start, is inschrijving bij Lefier mogelijk. De oplevering wordt verwacht in het voorjaar van 2013.