Politie Noord- en Oost Gelderland

     Lichtenvoorde - Politie vraagt getuigen van vernielingen  
De politie vraagt getuigen die in de nacht van dinsdag op woensdag 14 september hebben gezien dat jongeren aan de Van Reedestraat in Lichtenvoorde vernielingen aan auto's hebben aangebracht. Men kan bellen op 0900 - 8844.

De politie kreeg rond 01.40 uur een melding dat een drietal jongeren tegen autospiegels zou trappen. Ook zouden er planten in een tuin vernield zijn. Nadat ze betrapt waren, renden ze weg richting de Delweg. Twee van hen hadden een donker T-shirt aan de ander een lichter shirt. Ze worden rond de 17 jaar geschat en hadden kort haar. De politie heeft hen niet meer aangetroffen, maar later wel de beschadigde auto's. Het gaat in ieder geval om een viertal. Gedupeerden wordt gevraagd om aangifte te doen en tips zijn welkom.

2011129080

     Lichtenvoorde -  Lastige kermisgast                       
Tijdens de laatste avond van de Lichtenvoordse kermis heeft de politie een 23-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij gedroeg zich hinderlijk, beledigde omstanders en na vordering om het centrum te verlaten, kwam hij even later toch weer terug.

De politie kwam de man in de nacht van dinsdag op woensdag 14 september tijdens kermissurveillance in het centrum tegen. Hij misdroeg zich, was beledigend naar anderen en was duidelijk uit op ruzie. Van hem werd gevorderd om het centrum te verlaten. Toen hij naar enige tijd toch weer werd aangetroffen, werd hij aangehouden en bekeurd.

2011129076

     Lichtenvoorde - Inbraken na bloemencorso                  
In de nacht van dinsdag op woensdag 14 september hebben onbekenden ingebroken in spullen die voor het bloemencorso in Lichtenvoorde in gebruik waren. Er is in ieder geval drank gestolen. De politie vraagt tips over de diefstallen.

Op het terrein van de schutterij aan de Hendrik Leemreizestraat is een koelcontainer van de schutterij opengebroken. Er is ondermeer frisdrank gestolen. Ook werd geprobeerd twee kassawagens open te breken. Op bedoeld terrein worden na afloop van het bloemencorso de wagens opgesteld zodat ze door het publiek bezichtigd kunnen worden. De politie onderzoekt de feiten en vraagt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

2011129204

Einde berichten
-----------------------
(

(


---- --