Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 12.10 uur

Utrecht, 14-09-2011

Man aangehouden na woninginbraak

BAARN In de nacht van dinsdag op woensdag is een man aangehouden in verband met een woninginbraak.

Omstreeks 03.45 uur kregen agenten een melding dat er in een flat ingebroken zou zijn in de Veldstraat. Agenten gingen ter plaatse. Ze zochten de verdachte en hoorden glasgerinkel in de flat. De politie trof een 31-jarige man uit Baarn aan die voldeed aan het signalement. De man is aangehouden. Inbreekwerktuigen die bij de man werden aangetroffen, zijn in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

Drie personen aangehouden

SOEST Dinsdagochtend zijn drie personen aangehouden voor winkeldiefstal.

Agenten zagen omstreeks 10.25 uur dat een automobilist gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Ze besloten het voertuig controleren. In de auto troffen ze een jongen en twee mannen uit Ierland (14, 27, 40 jaar) aan die voldeden aan het signalement van een winkeldiefstal eerder die dag. De twee mannen en de jongen zijn aangehouden. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval met letsel

EEMNES Een motorrijder raakte op dinsdagochtend gewond bij een aanrijding met een auto.

Omstreeks 11.15 uur kreeg de politie een melding van een verkeersongeval op de Bramenberg. Een automobilist (gegevens onbekend) zag een motorrijder (gegevens onbekend) over het hoofd, waardoor een aanrijding ontstond. De motorrijder werd met een gebroken been naar het ziekenhuis gebracht.