Gemeente Binnenmaas

Tijdelijke portefeuilleverdeling college

14-09-2011

Het college heeft een tijdelijke verdeling van de beleidsportefeuilles vastgesteld. Afgelopen donderdag 8 september maakte Ed Lafeber bekend dat hij aftrad als wethouder. De onderwerpen waar hij als wethouder voor verantwoordelijk was, zijn nu verdeeld onder de overige collegeleden.

Burgemeester A.J. Borgdorff neemt de portefeuilles Milieu, Cultuur en de GGD over en neemt zitting in de Raad van Commissarissen van het Bedrijvenpark Hoeksche Waard. Samen met wethouder W.W. Joosten gaat hij zich ook bezighouden met het Dorpshart Mijnsheerenland.

Wethouder H.C.J. van Etten neemt de bestuurlijke portefeuille van het suikerfabriekterrein en het centrumplan s-Gravendeel nu alleen voor zijn rekening. Daarnaast wordt hij verantwoordelijk voor de portefeuille Financiën. Ook wordt hij loco-burgemeester en neemt plaats in het Dagelijks Bestuur van SOHW.
Wethouder W.W, Joosten gaat samen met burgemeester Borgdorff de belangen van het Dorpshart bestuurlijk behartigen. Ook gaat hij zich voorlopig bezighouden met de portefeuille Zorg en Welzijn, met uitzondering van de GGD, Economische Zaken en Vitale Kernen.

Hier vind u de aanvullende portefeuilleverdeling.

Zie het origineel