Coca-Cola en Albron geven PlayStation(R)3 pakket aan studenten

Persbericht van Albron B.V.

Om het nieuwe schooljaar goed in te luiden lanceerden Albron en Coca-Cola Enterprises Nederland vorige week een speciale actie van Coca-Cola Zero in op een select aantal universiteiten en (hoge)scholen waar Albron het eten en drinken verzorgt. Coca-Cola bezocht met speciale promotieteams de campus om de actie in te luiden waarbij studenten kans maken op een PlayStation(R)3 pakket dat bestaat uit een PlayStation(R)3 (PS3(TM)) en een PlayStation(R)Move Motion Controller .

Deze actie maakt onderdeel uit van de lancering van de Coke Zero Gaming Zone op MSN, het nieuwste online gaming platform met dagelijks informatie, reviews en trailers over de allernieuwste games.

Gaming vouchers
Tussen 5 en 25 september 2011 krijgen studenten bij aankoop van een Coca-Cola regular, light of Zero een 'gaming voucher' waarop een actiecode staat. Deze voucher kan de student tot en met 2 oktober via internet activeren om kans te maken op een PlayStation(R)3 pakket.

Unieke actie
Albron is de eerste cateraar met wie Coca-Cola Enterprises Nederland deze actie uitvoert en daar is de cateraar trots op. 'De actie past goed bij de doelgroep en helpt ons op een eigentijdse manier invulling te geven aan onze rol op de campus.', aldus manager Marketing Elma Brandsma.

Coca-Cola Zero promotieteam
Het promotieteam van Coca-Cola Zero komt op een aantal deelnemende locaties een dag langs om Coca-Cola Zero te samplen en de actie te ondersteunen. Studenten kunnen op deze dag in de speciale Coke Zero omgeving gamen met de Sony PlayStation(R) racing cockpits.

Deelnemende locaties
De volgende locaties zijn geselecteerd om aan deze actie deel te nemen: Erasmus Universiteit Rotterdam, Fontys Hogescholen (Tilburg), Maastricht University, Wageningen UR, Gilde opleidingen, ROC Midden Nederland, Media College Amsterdam en Christelijke Hogeschool Ede.

*




Razende Robot Reporter