Gemeente Kaag en Braassem

Ontwerpverordening geurhinder en veehouderij
koeien in de wei

Vanaf 15 september ligt de Ontwerpverordening geurhinder en veehouderij Kaag en Braassem gedurende zes weken ter inzage. In deze periode kunnen belanghebbenden en ingezetenen een zienswijze indienen.

De verordening geeft de visie van de gemeente op de verhouding veehouderij en gevoelige bestemmingen weer en biedt de gemeente gelegenheid af te wijken van de wettelijk geldende minimale afstanden tussen veehouderijen en gevoelige bestemmingen.

De verordening ligt tijdens kantooruren ter inzage bij het klantencontactcentrum in het gemeentehuis in Roelofarendsveen en is ook hieronder te downloaden.Â

U kunt tot en met 26 oktober 2011 schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen, t.a.v. mevr. M. Radema. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevr. M. Radema.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Radema van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via (071) 332 72 72, of via info@kaagenbraassem.nl.
Â


* Geurverordening Kaag en Braassem ontwerp.pdf (8,76 KB)
* Geurbeleid Kaag en Braassem _def_ bijlagen.pdf (530,77 KB)
* Geurbeleid Kaag en Braassem _def_.pdf (2,26 MB)