Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 6 september 2011

Actualisatie beleid en beheer kabels en leidingen Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de gemeenteraad voor te stellen de Algemene Verordening Ondergrondse Infrastructuren (AVOI) vast te stellen. Deze verordening is opgesteld om te komen tot nieuwe afspraken met de diverse nuts- en telecommunicatiebedrijven voor de aanleg, instandhouding en verwijdering van kabels en leidingen. Dit met als doel de regie over de ondergrondse openbare ruimte weer terug in handen te krijgen, zoals die op landelijke schaal de afgelopen decennia verloren is geraakt.

Reacties As50 gemeenten beleidsnota Denken en Doen economisch beleidsplan 2011-2015
Het college van burgemeester en wethouders stemt in met de notitie aan de Raadscommissie Bestuur en Strategie aangaande reacties vanuit de As50 gemeenten op de vast te stellen economische beleidsnota.

Intrekken ontheffingsaanvraag Lange Kruisdelstraat 5-5b Bij de provincie is ontheffing gevraagd voor een uitbreiding van het bouwblok voor het agrarisch bedrijf Lange Kruisdelstraat 5-5b, Heeswijk-Dinther, tot boven de 1,5 ha. In overleg met betrokkene is gekozen voor een ander plan waarbij het bouwblok beperkt blijft tot het maximum van 1,5 ha. Op grond daarvan heeft het college van burgemeester en wethouders in overleg met de aanvrager besloten de eerdere aanvraag bij de provincie in te trekken.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35