Politie Rotterdam-Rijnmond

Description: Datum incident: 14-09-2011 Locatie: Rotterdam


De politie is op zoek naar de 13-jarige vermiste Chanelle Clarke. Bij de zoektocht vraagt de politie het publiek naar Chanelle uit te kijken.




Woensdagmiddag 7 september is Chanelle vanuit haar school in Rotterdam-Centrum in onbekende richting vertrokken. 's-Avonds is zij niet thuisgekomen. Ook verscheen zij de volgende dag niet op school.

Chanelle (zie foto) is een 13-jarig meisje; 1.55 meter lang; heeft een donkere huidskleur en donker krullend haar. Op de dag dat zij niet thuiskwam droeg zij een kort wit leren jasje met daaronder een roze shirt; een grijze broek met daarover hoge grijs en zwart geruite kniekousen. Ook droeg zij hoge grijze laarzen.

Chanelle reist meestal met tram 21 tussen haar woning in Rotterdam-Kralingen en haar school in Rotterdam-Centrum. Na haar vermissing is Chanelle meerdere malen in Rotterdam gezien.

De politie is na de vermissing van Chanelle een onderzoek gestart. Bij het onderzoek vraagt de politie het publiek naar Chanelle uit te kijken. Heeft u Chanelle na woensdagmiddag 7 september gezien, of heeft u anderzijds informatie over de verblijfplaats van haar, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond op 0800-8844.

#Persberichten van De Politie Rotterdam-Rijnmond