Watersportverbond - KNWV

Nomineer voor de Conny van Rietschoten Trofee 2011

woensdag 14 september 2011

De virtuele stembus voor de Conny van Rietschoten Trofee 2011 is nog open tot 3 oktober. Tot die datum is het mogelijk om bijzondere en succesvolle personen of teams te nomineren voor de meest prestigieuze zeilprijs van Nederland. Tevens is er de mogelijkheid om een persoon voor te dragen voor de âMaas Trofeeâ.

De uiteindelijke winnaar van de Conny van Rietschoten Trofee heeft zich duidelijk onderscheiden in wedstrijdverband of zich op speciale wijze voor de zeilsport verdienstelijk gemaakt. Het gaat daarbij om de volgende categorieën:

1. Zeezeilen

2. Internationaal en Olympisch zeilen/windsurfen

3. Jeugdzeilen/surfen

4. Wedstrijdzeilen Nationale klasse

Uw voordracht
Een ieder kan voor 3 oktober 2011 zijn of haar favoriet voordragen via âuw voordrachtâ op de website van Stichting Zeiltrophy. Een e-mail naar het secretariaat werkt ook. In dat geval dient de voordracht gemotiveerd te worden.
Na 3 oktober stelt de vakjury op basis van de inzendingen de
genomineerden vast. Vervolgens buigt zij zich over dit selecte gezelschap om in samenspraak de winnaar van de Conny van Rietschoten Trofee 2011 te bepalen. De feestelijke uitreiking vindt plaats op donderdag 17 november in de Sociëteit van de Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging âDe Maasâ in Rotterdam.

Over de trofee
De Conny van Rietschoten Trofee draagt de naam van één van de grote zeilers die ons land heeft voortgebracht, Conny van Rietschoten. De Rotterdammer won in 1977/1978 en 1981/1982 de zware Whitbread Round the World Race.

Nomineer nu via:
Website: www.vanrietschotentrofee.nlÂ
Secretariaat: Stichting ZeiltrophyZuidwijkring 155, 1705 LR
Heerhugowaard. Mail: info@vanrietschotentrofee.nl