GrapeCity kondigt lancering aan van ActiveReports Server – een rijke, volledig op internet gebaseerde selfservice rapportage-oplossing voor zakelijke gebruikers

Met een browser-gebaseerde intuïtieve ad-hoc-rapportontwerper en logische gegevensmodellen kunnen bedrijven eenvoudiger rapporten opstellen

KIRKLAND, Washington (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20110914 --

GrapeCity heeft vandaag de lancering bekendgemaakt van ActiveReports Server, een 100% op internet gebaseerde ad hoc selfservice rapportage-oplossing. ActiveReports Server biedt zakelijke gebruikers een functierijke op internet ebaseerde rapportage-oplossing, waarmee ze eenvoudig en ad hoc complexe rapporten kunnen maken. Dankzij het browser-gebaseerde ontwerp en de veilige, schaalbare data-opslag kunnen IT-afdelingen veel eenvoudier en goedkoper zelf selfservice rapporten opstellen en beheren dan met traditionele rapportagetools.

ActiveReports Server biedt een sterk intuïtieve selfservice rapportage-oplossing die tegemoet komt aan de groeiende vraag naar ad-hoc-rapportage bij bedrijven, en heeft bovendien tal van functies en voordelen voor iedere gebruiker.

Zakelijke gebruikers:

ActiveReports Server stelt zakelijke gebruikers in staat hun rapporten op te stellen en te verspreiden met behulp van de volgende functies:

  • Ad-hoc-rapportontwerper met veelzijdige drag-and-drop-functies (slepen en neerzetten) voor eindgebruikers maakt intuïtieve internetrapporten mogelijk.
  • Logische gegevensmodellen zorgen voor bedrijfsvriendelijke rapportage en snelle acceptatie door de gebruikers.
  • De efficiënte functies van de ingebouwde rapportontwerper helpen de gebruiker rapporten te maken die er altijd fantastisch uitzien.
  • De mogelijkheid om zelf taken te plannen stelt de gebruiker in staat rapporten te leveren voor verschillende belanghebbenden.

IT-beheerders:

ActiveReports Server biedt IT de mogelijkheid om met minder hulpmiddelen rapportage-initiatieven van het bedrijf uit te voeren, dankzij de volgende voordelen:

  • Dankzij het 100% op internet gebaseerde rapportageplatform hoeven geen PC's te worden geïnstalleerd.
  • De schaalbare rapportageserver zorgt voor ingebouwde lastenverdeling en clustering.
  • Centrale autorisatie en beheer op basis van functie zorgen voor veilige rapporten.
  • Gebruikersfuncties voor de planning en verspreiding van rapporten beperken de belasting voor de IT-afdeling.

Softwareontwikkelaars:

Softwareontwikkelaars kunnen ActiveReports Server gebruiken voor het toevoegen van veelzijdige rapportagefuncties voor eindgebruikers, met de volgende voordelen:

  • 'Out-of-the-box' ad-hoc-rapportagefuncties vereisen slechts minimale programmering.
  • Opslag aan de serverkant zorgt voor rendering en verspreiding van XML-rapportbestanden van ActiveReports.
  • Dankzij het servergebaseerde eeuwigdurende gebruiksrecht zijn vergoedingen van eindgebruikers niet nodig.
  • Internet-rapportagediensten en ASP.NET rapportonderdelen zorgen voor programmeringsintegratie.

Als u filmpjes over selfservice rapportage wilt zien of gratis proefprogramma's wilt downloaden, ga dan naar http://www.activereportsserver.com.

Over GrapeCity

Al meer dan 25 jaar voorziet GrapeCity ondernemingen over de hele wereld van de modernste zakelijke oplossingen, softwarediensten en ontwikkelingsinstrumenten. Van bekroonde bedrijfsoplossingen voor verschillende sectoren, waaronder hightech, financiën en gezondheidszorg, tot toonaangevende spreadsheet-, rapportage- en BI-producten, we streven ernaar vernieuwende oplossingen te realiseren die onze klanten een grote bedrijfswaarde opleveren. Ga voor meer informatie naar http://www.grapecity.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
GrapeCity
Sanjeev Jagtap, 425-828-4440

sanjeev.jagtap@grapecity.com