FilmOn.com kondigt Premier League Inhoudsovereenkomst met IMG Media Ltd. aan

Grootste, op het internet gebaseerde televisienetwerk FilmOn.com kondigt overeenkomst met IMG Media Ltd. aan waarbij de Premier League Archiefprogrammering wordt opgenomen in 's werelds eerste Premium Internet-voetbalkanaal

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20110914 --

FilmOn.com Inc., (http://www.FilmOn.com/), de grootste, op het internet gebaseerde high-definition televisiedienst, heeft vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst met IMG Media Ltd. heeft ondertekend voor een licentie voor de Premier League Archiefprogrammering voor het FilmOn Internet TV-voetbalkanaal, Football Anytime.

De Barclays Premier League is 's werelds populairste competitie en FilmOn.com heeft een licentie voor zowel de klassieke wedstrijden als de speciaal geproduceerde archiefprogrammering. Football Anytime zal het beste uit het Premier League voetbalarchief tonen inclusief beelden van Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Newcastle United en Manchester City.

Dominic Young, Archive Sales Manager voor de Premier League Archive zei: “We zijn verheugd met deze overeenkomst om de Premier League Archiefprogrammering op FilmOn uit te mogen zenden.”

“We zijn erg blij dat we inhoud uit het Premier League-archief aan onze Football Anytime line-up kunnen toevoegen,” aldus oprichter en CEO van FilmOn, Alki David. “De Barclays Premier League heeft de 's werelds meest populaire team in de competitie spelen. Het is dus passend dat het meest populaire internet-tv-platform de eerste is die deze opgenomen heeft.”

FilmOn heeft onlangs een overeenstemming bereikt over een aantal grote inhoudsovereenkomsten uit de voetbalwereld, met de belofte om internationaal voetbal live en post-live op het FilmOn-leveringsplatform weer te geven. Het streamen van televisie van hoge kwaliteit naar mobiele apparaten, computers, settopboxes en IP-enabled televisies.

Over de Barclays Premier League

De Barclays Premier League is 's werelds grootste, ononderbroken, jaarlijks gehouden, mondiale sportevenement. Vorig seizoen brachten meer dan 13,4 miljoen fans een bezoek aan de wedstrijden met een gemiddelde bezettingsgraad in het stadion van meer dan 92%, voor het derde seizoen achtereen. Gedurende negen maanden van het jaar werden wereldwijd 380 wedstrijden bekeken in 212 gebieden. Uitzending van de wedstrijden is beschikbaar in ongeveer 650 miljoen huishoudens met een geschat cumulatief wereldwijd publiek van 3,5 miljard.

Over FilmOn.com Inc.

FilmOn.com Inc werd in maart 2009 door FilmOn.com Plc. opgericht. Het is een in Frankfurt gevestigde onderneming (corporate symbool is FMX) en wordt onafhankelijk beheerd door een toegewijd Brits en Amerikaanse managementteam met kantoren in Los Angeles, Londen en Dubai en Datacentra in San Diego, Amsterdam en Genève.

Foto's/Multimedia-galerij beschikbaar: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6859807&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Contact Financiële Markten
Marcel Winand
Tel. +49 6101 98861 18
Fax. +49 6101 98861 50
marcel.winand@886AG.de
HRB 80109 AG FFM
of
Media-contact
Rudy Delarenta
FilmOn.com
USA +1 877-733-1830
press@filmon.com

http://www.FilmOn.com

Ticker_symbol FWB:FMX