Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Euro+ Songfestival voor jongeren en 50+ zangtalent in IJsselmonde en Prins Alexander Euro+ Songfestival: hèt zangevenement voor jongeren en 50+ talent uit alle culturen

Dit najaar is het Euro+ Songfestival weer volop actief in de deelgemeentes IJsselmonde en Prins Alexander. Talentvolle Rotterdamse jongeren hebben zich ingeschreven en doen woensdagavond 14 september mee aan de eerste auditieronde. De kennismakingsmomenten voor 50+ zangtalenten zijn in aantocht en de inschrijving voor het Rotterdamse zangtalent is nog geopend. Jong en oud(er) staan in november samen op de planken in twee concerten. Voordat het zover is, zijn eerst de auditierondes en kennismakingen met Masterclasses en Voorronden. Om het Rotterdamse talent uit alle culturen bij elkaar te brengen en zich verder te laten ontwikkelen.

Euro+ Songfestival
Het Euro+ Songfestival is hét talentontwikkelingsprogramma voor 50+ zangtalenten en jongeren uit alle culturen. Van origine richt het festival zich op 50+ zangtalenten met verschillende culturele achtergronden en muziekstijlen. In 2009 is de succesvolle cross-over gemaakt met jongeren in De Kracht van Ontmoeting. Deze formule heeft zich bewezen en dit najaar zullen 50+ zangtalenten samen met jong talent (15-25 jaar) in cross-over arrangementen te horen en te zien zijn.

Oproep aan Rotterdamse 50+ers en jongeren
De eerste auditieronde voor jongeren van komende woensdag is vol, maar in de auditieronde van 29 september (19.00-21.00 uur) is nog plek. Ben je tussen de 15 en 25 jaar? Doe dan mee! Alle muziekstijlen zijn mogelijk; van rap tot pop en van beatbox tot opera.

Bent u 50+ en zingt u graag? Doe mee! Zing uw favoriete lied en kom kennismaken met het Euro+ Songfestival. Op 29 september zijn de volgende kennismakingsmomenten (overdag).


Deelname is gratis.
Schrijf nu in via:
www.europlussongfestival.nl / info@europlussongfestival.nl / tel: 06-24934033

*****
Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht