Ingezonden persbericht


FAUNALAND gaat samenwerken met de Gemakspas

Vanaf nu kunnen 50plussers ook bij Faunaland profiteren van de vele voordelen van de Gemakspas. De Gemakspas is dé landelijke 50plus voordeelpas waarmee u kunt profiteren van extra services, diverse kortingen en vele andere voordelen. De Gemakspas is vooralsnog verkrijgbaar via de website www.degemakspas.nl en de komende dagen (13 t/m 18 september) op de 50 plus beurs in Utrecht. Binnenkort zal de Gemakspas ook verkrijgbaar zijn bij alle Faunaland dierenspeciaalzaken.

Volgens Rene Bestevaar, directeur Faunaland, is de Gemakspas een mooie toevoeging aan de serviceprogrammering die Faunaland biedt.

Faunaland biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week GRATIS service!

Heeft u een vraag over uw huisdier die net even een specifiekere aanpak vergt dan de deskundigheid van de medewerkers of de informatie die verkrijgbaar is op de website van Faunaland? Stel hem dan aan het Faunaland Advies Team.

Het Faunaland Advies Team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Nergens meer service dan bij Faunaland!

Gemakspashouders ontvangen maar liefst ¤ 2,50 kassakorting bij besteding van ¤ 10,- of meer bij de Faunaland dierenspeciaalzaken!

Faunaland biedt wel heel veel extra's voor Gemakspashouders. U krijgt de ¤ 2,50 kassakorting op vertoon van uw Gemakspas in de ruim 100 Faunaland dierenspeciaalzaken. Deze actie loopt vanaf 13 september tot en met 31 oktober 2011 en geldt niet in combinatie met lopende acties.




Ingezonden persbericht