Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 14 september 2011

Toolbox voor trainingsacteurs vernieuwd

Het boek Toolbox voor trainingsacteurs is een gereedschapkist en inspiratiebron voor trainers en trainingsacteurs. Met het materiaal uit het boek krijgt iedere training meer impact, vaart en variatie. Bij Reed Business verschijnt deze week de derde druk.

Toolbox voor trainingsacteurs is het boek bij de website www.werkvormen.info. Deze derde, volledig herziene druk biedt nog meer werkvormen, oefeningen en energizers en bij ieder leerdoel een ervaring. Het laatste deel van het boek is geheel gewijd aan de STAR-methodiek en de manier waarop je je als trainingsacteur kunt voorbereiden op trainingen waarin met STAR's gewerkt wordt.

Auteur
Paul Devilee heeft 20 jaar ervaring op het gebied van trainingsacteren. Hij is mededirecteur/ eigenaar van Acteursbureau Kapok. De werkvormen, oefeningen en energizers zijn voor een groot deel aangedragen door acteurs van Kapok. Het hoofdstuk over de STAR-methodiek is geschreven in samenwerking met Saartje van den Heuvel van GITP Development & Training.

Bij dit boek is ook een workshop ontwikkeld. Kijk voor meer informatie op www.kapok.nl.

Toolbox voor trainingsacteurs is een uitgave van Reed Business. Het boek is verkrijgbaar via de website www.elseviergezondheidszorg.nl, via de reguliere boekhandel of via de klantenservice (+31 (0)31 435 83 58).

Auteur: Paul Devilee e.a. / ISBN: 9789035245495 / Uitgave: 3de herziene druk 2011 / Prijs: ¤ 27,50




Ingezonden persbericht