Gemeente Duiven


Uitslag enquête straatnaam bestemmingsplan "Westreenen, Loostraat 40-42"

De enquête
De bewoners van Loo hebben via een enquête hun voorkeur kunnen uitspreken voor de nieuwe straatnaam van het bestemmingsplan "Westreenen, Loostraat 40-24", het voormalige HSF-terrein in Loo. Via diverse kanalen waren er zes suggesties voor deze nieuwe straat binnengekomen: Domheerenland, De Streep, Westreenenhof, Schuttersveld, Looveld en Dellemijnstraat.

De enquêteformulieren zijn verstuurd naar 118 willekeurige adressen in Loo. Uiteindelijk zijn 63 formulieren (53,3 %) teruggestuurd. Daarvan waren er helaas 6 te laat verstuurd en ook 6 niet helemaal correct ingevuld.

De uitslag
De officiële uitslag van de enquête is als volgt:

1.Schuttersveld254 punten

2.Looveld239 punten

3.Westreenenhof 191 punten

4.Dellemijnstraat180 punten

5.De Streep115 punten

6.Domheerenland113 punten
De uitslag van de enquête is duidelijk. De straatnamen 'Schuttersveld' en 'Looveld" zijn duidelijk favoriet. Ook als alle niet correct ingevulde en te laat ingezonden enquêteformulieren bij de uitslagberekening worden meegenomen, komt de straatnaam 'Schuttersveld' als winnaar uit de bus.

Het vervolg
Het college van burgemeester en wethouders heeft in de vergadering van 13 september 2011 besloten om de in te stemmen met het voorstel van de benoeming van de straatnaam 'Schuttersveld' voor de nieuwe straat van het bestemmingsplan "Westreenen, Loostraat 40-42". Alle inzenders van de enquêteformulieren worden hartelijk bedankt voor hun medewerking.

Meer informatie
Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de coördinator van de cluster Burgerzaken, telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer (0316) - 27 94 30 of per e-mail p.hoogstraten@duiven.nl. » project informatie