Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Datum: 07-07-2011

Na de vakantie eindelijk je ideale werk vinden

Op 14 september start voor de tweede keer het online programma De 7 sleutels naar werk dat bij je past. Brigitte van Tuijl leert je in deze online cursus om erachter te komen hoe jouw ideale werk eruit ziet.

In de vakantie besluiten veel mensen om ander werk te zoeken. Maar eenmaal thuis verwateren deze voornemens weer snel. Veel mensen verlangen naar werk waar ze blij van worden maar hebben geen idee hoe dat eruit ziet. Het gevolg is dat ze blijven hangen in hun baan en hun goede voornemen weer naar de achtergrond schuiven. Daar brengt dit programma verandering in!

In een reeks van 9 teleseminars (= lessen die je via je telefoon volgt) breng je alle elementen die deel uitmaken van jouw ideale werk in kaart. Je vertaalt deze inzichten naar een concreet en praktisch actieplan. Na afloop van het programma weet je aan welke wensen en voorwaarden jouw ideale werk moet voldoen, en kun je zelfstandig aan de slag om dat werk ook te vinden.

Het online programma kan je in je eigen tijd en tempo vanuit je eigen huis volgen. Van elk teleseminar wordt een audio-opname gemaakt die je eenvoudig naar je eigen computer download. Zo kan je alle lessen wanneer en zo vaak je maar wilt beluisteren.

Dit programma is ontwikkeld en wordt gegeven door Brigitte van Tuijl. Sinds 2003 heeft zij een eigen bedrijf waarin ze professionals helpt ontdekken wat ze écht willen. Zij doet dat o.a. door middel van teleseminars, groepsprogramma's en e-courses. Zij is auteur van het boek 'Ontdek wat je echt wilt - en maak daar je werk van' (uitgeverij De Zaak, 2009). Brigitte is erin gespecialiseerd om mensen op een praktische manier te helpen ontdekken wat ze écht willen, en dat te vertalen naar hun werk.

Meer informatie kun je vinden op de site www.7sleutels.nl