Bluecircle


Welke jonge ondernemer is de echte Topmanager?

Dit najaar produceert Blue Circle voor BNN de Nederlandse versie van The apprentice: Topmanager gezocht. Tien jonge ondernemers voeren opdrachten uit die topondernemer Aad Ouborg en zijn twee adviseurs voor hen hebben bedacht. Na afloop van de opdracht wordt de slechtst presterende pupil naar huis gestuurd. De winnaar ontvangt een startkapitaal van 25.000 euro om met Aad Ouborg als adviseur een nieuwe onderneming te starten.

Aad Ouborg is groot geworden met een geheel eigen visie op ondernemen.In de jaren '80 zette hij het merk Babyliss met succes in de markt en in 1994 richtte hij met Princess een bedrijf op in huishoudelijke artikelen dat al snel marktleider werd in Nederland. Ouborg: "De kandidaten in Topmanager gezocht zullen alles uit de kast moeten hale om zich te bewijzen. Het gaat om doorzettingsvermogen, creativiteit en inspiratie. Je droom waarmaken, een unieke ondernemer willen zijn en daar honderd procent voor gaan. Ontbreekt één van deze eigenschappen, dan vlieg je er bij mij meteen uit."

Topmanager gezocht wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai en is vanaf 15 september iedere donderdag om 21.30 te zien bij BNN.