Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -


1 Rotterdam, 24 augustus 2011

Beukorkest met 'Steal The Trumpet Show 2011' naar Rotterdam

In september trekt Beukorkest, aangevoerd door beeldend kunstenaar en initiatiefnemer Rik van Iersel, weer door het land met hun 'Steal The Trumpet Show'-tour. Beukorkest speelt op donderdag 15 september in Off_Corso in Rotterdam. De voorverkoop voor deze show is gestart.

Beukorkest
Beukorkest bestaat uit muzikanten met zeer uiteenlopende achtergronden die voor een korte periode samenkomen. De muziek laveert tussen freejazz, broken beats, rock, spoken word, trashblues en pop. Soms wel twintig man sterk produceert het orkest een overdonderende muzikale collage met veel ruimte voor improvisatie en dynamiek.

Line-up
De unieke samenstelling van het Beukorkest - tijdens vorige edities behoorden o.a Stuurbaard Bakkebaard, Gary Lucas (Captain Beefheart), Dead Elvis, Kyteman, Andre Manuel, en Def P (Osdorp Posse) tot de deelnemers - biedt volop ruimte om te experimenteren; met elkaar, het instrumentarium en het publiek. Een totaalervaring, avontuurlijk en verrassend. Dit jaar bevat het orkest bevat in ieder geval de Amerikaanse singer-songwriter Johnny Dowd die er ook bij was tijdens de aftrap van het Beukorkest. Daarnaast maken o.a. Solex, DJ DNA (Stuurbaard Bakkebaard / Urban Dance Squad), en leden van de bands Crappy Dog en Woody & Paul onderdeel uit van de groep.

Tickets
Tickets voor Beukorkest in Off_Corso kosten E15,00 (exclusief servicekosten) en zijn verkrijgbaar via www.off-corso.nl, alle filialen van Primera in Nederland, en bij Plato en Velvet Music in Rotterdam.

www.beukorkest.nl | www.off-corso.nl

BEUKORKEST @ OFF_CORSO

4 Donderdag 15 september 2011

5 Locatie: Off_Corso, Kruiskade 22, Rotterdam

6 Zaal open: 20.00 uur / Aanvang programma: 21.00 uur

7 Entree: E 15,- (exclusief servicekosten)

Tickets via www.off-corso.nl, Primera, Plato en Velvet in Rotterdam.

8

-- Einde persbericht --



Ingezonden persbericht